Dorthe Adsbøl

Psykoterapeut og coach

Lær værktøjer og bliv støttet til hvordan du hurtigt og effektivt får mere overskud, glæde,  større livskvalitet og selvværd.

Kender du til at være fanget i tankespind og negative domme på dig selv? 'Hvad-nu-hvis.....' tanker, som bare kører non stop, når du troede du skulle slappe af eller sove. Det er i disse grublerier og bekymringer, at vores livsgnist lige så stille siver bort fra vores hverdag og erstattes med uro, mistrivsel og i sidste ende angst, depression og stress.

Heldigvis er der hjælp at hente i den evidensbaserede metode som metakognitiv terapi tilbyder. Og det er effektive og blivende forandringer, der også holder på den lange bane!

Terapien tager udgangspunkt i at give dig værktøjer, så du selv kan kontrollere, hvilke tanker og følelser du giver tid og værdi, og hvilke du vælger ikke skal fylde længere. Det betyder, at du fra første session vil få hjemmeopgaver, som vil træne dig i at omprogrammere din måde at håndtere det der trigger dig.

Metakognitiv terapi er altså for dig der:

  • Har et lavt selvværd
  • Lider af præstationsangst
  • Har meget indre uro/angst
  • Har svært ved at overskue arbejde, familieliv og hverdagen i det hele taget
  • Hurtigt bliver ængstelig og grubler meget
  • Har søvnproblemer
  • Har depression eller depressive tendenser
  • Lider af stress
  • Føler, at du er faret vild i dit liv, og mangler retning, mål og glæde.

Husk det er en tilstand du befinder dig i og ikke den du er! Og med de værktøjer og nye strategier, som jeg vil tilbyde dig, så har jeg rigtig god erfaring med, at det vil hjælpe dig  ud af mørket og ind i livet igen.

Min baggrund:

Jeg er i min bedste alder +50. Bedste alder fordi bagagen er fuld af levet liv og dette giver et rigtig godt og rigt fundament i mit arbejde med terapi.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog og har en lang erfaring i at arbejde med børn med autismespektrumforstyrrelser, Og dermed også i samtaler med forældre, som oplever at have et barn med særlige udfordringer.

Senere har jeg været mentor for kommende kollegaer, som startede op i arbejdsprøvninger mv, og blev det særlige bindeled mellem jobcenter, arbejdsplads og resterende kollegaer, som ofte endte i nogle rigtig gode forløb og ansættelser.

 Jeg har en Bach. i pædagogisk psykologi -  jeg har altid haft en særlig interesse i vores psyke og nysgerrighed i, hvorfor vi handler og gør, som vi gør.

Denne nysgerrighed drev mig videre til en 4-årig psykoteraperapeut uddannelse fra ID-Academy og senere en Metakognitiv stresscoach fra Neokognitiv Institut. Udover dette er jeg både mindfulnes og Qi Gong instruktør.

Er du blevet nysgerrig på om jeg kunne være den rette for dig, men har brug for at stille nogle afklarende spørgsmål, så har du naturligvis mulighed for at booke en  kortere gratis forsamtale.

De bedste hilsner Dorthe

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu