Dorthe Broeng

Familieterapeut og traumebehandler

Velkommen på min dejlige klinik i Vejle midtby beliggende i skøn natur - jeg kan bookes til sessioner online eller på klinikken. Jeg har 18 års bred terapeutisk erfaring som par, familie og traumeterapeut, dels i psykiatrien og på egen klinik og på institutioner. Jeg tilbyder underviser i mindfulness, kommunikation og shaking meditation.

Igennem årene har jeg specialiseret mig i angst og traumer, herunder PTSD. Jeg har bl.a. været familiebehandler på et traumecenter og arbejdet som kriseterapeut, dels for private og på virksomheder. Jeg afhjælper i dag traumer ved hjælp af en blanding af det bedste jeg har lært, herunder auricular terapi, som er lysterapi på øret samt TFT. Forståelse og mening opstår, ved hjælp af nye perspektiver på det system og det narrativ den enkelte bærer med sig, dette er vigtigt for at kunne acceptere og skabe nye tanker, følelser og adfærd.

Jeg motiveres af og hjælpe mennesker til trivsel, til at mærke at livet er andet en blot overlevelse. Uhensigtsmæssige overbevisninger/historier er tanker - disse generer følelser og adfærd/ handling eller ingen handling. Jeg hjælper mennesker hen mod at blive i stand til at stå op for sig selv, samt lære at kultivere oplevelser af indre ro og livsglæde.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu