Ida Nymark Vorm

Psykolog

Hej, mit navn er Ida, og jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet.

Jeg tror ikke på, at der er én rigtig opskrift på, hvordan man håndterer livets og psykens udfordringer. Alle mennesker er forskellige, og derfor kræver alle problematikker at blive forstået og behandlet individuelt. Det vil sige, at jeg arbejder eklektisk, og tilpasser behandlingsforløbet netop til dig. Jeg har erfaring med identitetsproblematikker, angst, stress, depression, personlighedsforstyrrelser, Binge Eating Disorder, familieproblematikker og grundlæggende manglende glæde og gejst i livet.

Jeg har specialiseret mig i stigmatisering og konsekvenserne af denne. Dette ses for eksempel hos mennesker, der identificerer sig som LGBTQAI+, men også gennem køn, race eller psykiske- eller fysiske identitetsmarkører. Jeg skrev speciale om tilværelsen hos tykke kvinder, og har derfor særlig viden om krop, vægt og køn i kombination med samfundsnormer og internalisering.

Tidligere har jeg arbejdet som gymnasielærer, og jeg nyder at arbejde med unge. Min målgruppe er primært 15-40 år, men alle er velkomne i min klinik.

Mine lokaler er lyse, hyggelige og centrale. Jeg sætter en ære i at skabe en afslappende, hjemlig atmosfære. Det er vigtigt for mig at du føler dig tilpas hos mig, så vi sammen kan finde frem til det, der er på spil for dig.

Ring til mig på 21 83 45 65, så vi kan lave en tid til dig.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu