Jeanette Elisabeth Ringgaard

Master Coach, Nada akupunktør & Healer

Jeg gør dine drømme levende 

Jeg lever af at skabe glæde! Sådan en tilstand i dig af at være grund-glad helt ind i din DNA: At langt de fleste dage vågner du op med en lethed, og der er begejstring i dine øjne.

Der hvor du mærker friheden i livet

Ro & balance - din vej til livsglæde. Helt fundamentalt søger vi alle efter glæde og frihed heri livet. Sammen folder vi dit liv ud, så du igen kan få smilet og den ægte glæde frem i dig.

Alt det der bliver muligt når du går vejen

Min coaching er en invitation til dig om at tage din plads og folde dig SÅ meget ud, at du føler dig set og hørt. Det handler bla. om at du får adgang til ro, balance og grundglæde - selv i pressede situationer. Mine kunder beskriver, at de oplever en følelse af flow, og deres liv føles let, frit og meningsfuld.

Livstilfredshed er allemandseje 

Din livsglæde og generelle tilfredshed afhænger af, at du har balance og følelsen af frihed til selv at vælge i livet. Frustration, stress, følelsen af at kæmpe og at livet føles tungt kommer stille snigende, når du ikke udnytter alle de muligheder der er til rådighed i dit liv. Det dejlige er, at det kan der gøres noget ved.

Vi kender den alle: Du får først noget andet, nå du gør noget andet, og det er lige præcis det jeg støtter dig i: At gøre noget andet. 

Mastercoach bla. med speciale i varig forandring og personligt lederskab. Terapeutisk og pædagogisk uddannet. Spirituel underviser og uddannelsesleder. Selvstændig coach siden 2015.

Drives af en næsten irriterende ærlighed og viljen til at få dig til at lykkes i dit liv.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu