Karen Korsbæk Madsen

Psykolog

Hos mig kan du få individuelle samtaler med en autoriseret psykolog, som brænder for at hjælpe de mennesker, jeg møder på min vej.

Jeg har min egen praksis i et hyggeligt sundhedsfagligt klinikfællesskab i Åbyhøj i Aarhus. Her har jeg indrettet mig på en måde, der gerne skulle få dig til at føle dig tryg til at tale om den problematik, du kommer med.

Jeg møder dig dér, hvor du er, og vil arbejde sammen med dig for at skabe den forandring, du ønsker i dit liv.

Jeg har 10 års erfaring som psykolog, og har gennem årene oparbejdet solid erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, herunder stress, angst, depression, sorg og smertehåndtering.

Udover at have min egen selvstændige psykologvirksomhed arbejder jeg som psykolog i et tværfagligt smertecenter, hvor jeg varetager individuelle samtaler samt mindfulnessforløb med mennesker med kroniske/længerevarende smertetilstande.

Jeg bekender mig ikke til en bestemt metode i mit arbejde, men tilretter den til det enkelte menneske, og den enkelte problematik. Jeg har særlig erfaring med at arbejde indenfor en kognitive forståelsesramme, samt med ACT (acceptance and commitment therapy) og mindfulnessmediation.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu