Kasper Høgh

Psykolog

Dybdegående hjælp til dine problemstillinger

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i januar 2016 og har siden da været privatpraktiserende psykolog. Jeg har udelukkende arbejdet i klinisk praksis og har tidligere været tilknytte en række asylcentre. Jeg har særligt dygtiggjort mig i arbejdet med angst, depression, lavt selvværd/selvtillid, sorg, relationelle problematikker, traumer og psykiske problematikker hos eliteatleter.

Specialiseret og dybdegående hjælp til bl.a. angst, depression, relationelle problematikker, stress og selvværd

Dit terapiforløb hos mig vil altid være individuelt tilrettelagt, og vi vil fortløbende have fokus på samarbejdet mellem os. I terapiforløbet vil vi målrettet skabe et rum med høj grad af følelsesmæssig nærhed mellem klient og terapeut for at kunne forstå dig og de problemer du oplever så præcist som muligt. Vi vil i fællesskab lægge os fast på et hovedfokus for vores arbejde samt hyppigheden af vores konsultationer.

Efteruddannelse Jeg får systematisk og jævnlig supervision hos en række dygtige psykologer, hvilket sikrer dig, at jeg kan tilbyde dig den bedst mulige behandling. Jeg efteruddanner og dygtiggør mig løbende i den nyeste viden inden for feltet.

ISTDP – Intensiv dynamisk korttidsterapi Jeg færdiggjorde i 2021 en 3årig specialiseret efteruddannelse i terapiformen ISTDP. Her brugte jeg 12 årlige uddannelsesdage samt et hav af timer på supervision, læsning og ekstra kursusdeltagelse for at dygtiggøre mig inden for denne metode. En metode jeg brænder for og som har vist sig særdeles hjælpsom for mange klienter. I 2022 er på påbegyndt 3årig avanceret international træning inden for metoden med Dr. Joel Town og Dr. Allan Abbass.

Autorisation Jeg er statsautoriseret psykolog af Psykolognævnet i Danmark. Autorisationen betyder at du er sikret at jeg arbejder under høje etiske standarder og at jeg i mine to år på vej mod autorisationen har haft minimum 1000 timers samtaleterapi samt 160 timers supervision.

Et terapiforløb hos mig strækker sig typisk over 5-20 samtaler, men kan både være kortere og længere og vare op mod og over 100 samtaler.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu