Lærke Sophia Hansen

Coach - Vane Terapeuterne

Hvem er jeg?

Mit navn er Lærke, og jeg er én af de tre, der står bag Vane Terapeuterne.

Min drivkraft og passion inden for madro, madstress og forstyrret spisning er kommet efter, at jeg har brugt mine teenage- og tidlige voksenår på, at jonglere rundt i en ekstrem overoptagethed af mad, krop og vægt. Det var en overoptagethed der hang ved i MANGE år og til trods for at jeg i dag ved, at restriktioner, rigide madregler, kompenserende adfærd, tvangstræning og kalorietælling, hverken er vejen mod drømmekroppen eller et sundere helbred, så kan tanker om mad, krop og vægt stadig dukke op, og fylde en gang imellem.

Selvom disse tanker kan dukke op fra tid til anden, så har jeg i dag en helt anden måde at navigere rundt i tankerne på, end jeg havde for et par år tilbage. I dag ved jeg, at min hjerne kan fortælle mig mange usandheder om min krop og min vægt. Jeg ved også, at min hjerne en gang imellem fortæller mig, hvad og hvor meget jeg må spise - og det var tanker som disse jeg førhen stolede blindt på. I dag ved jeg at min hjerne kan opføre sig fjollet og hensynsløst, og jeg behøver heldigvis ikke lytte til alt, hvad den fortæller mig.

Så jeg ved lige præcis, hvordan det føles når tanker om mad, krop og vægt bliver altoverskyggende og styrer ens hverdag ned til mindste detalje. Jeg ved hvordan det føles, når man får overbevist sig selv om, at man ikke er god nok og den eneste måde man kan opveje sit værd på, er gennem kompenserende adfærd. Og jeg ved hvordan det føles, når de indre dæmoner fortæller en, at livet nok skal blive godt, når tallet på badevægten bliver lavere.

Derfor brænder jeg for at hjælpe kvinder ud af et liv med under- eller overspisning, hvor madstress og et forstyrret spisemønster har taget styringen i deres hverdag. Jeg hjælper kvinder med at navigere rundt i de svære og negative tanke- og adfærdsmønstre omkring mad, krop og vægt, som jeg selv har kæmpet med. Sammen skaber vi en hverdag uden restriktioner og med færre svære tanker omkring mad, krop og vægt.

Hvad får du hos os?

Hos Vane Terapeuterne finder du et team af dygtige og kompetente terapeuter, der coacher og hjælper dig ud af et liv med under- eller overspisninger. Vi hjælper dig med at skabe en hverdag uden restriktioner og med færre tanker omkring mad, krop og vægt, for derigennem at opnå madro, kropsro, større overskud og mental frihed. Vi hjælper med at navigere rundt i de svære tanker og følelser om mad, krop og vægt, så du kan bruge din energi og frihed til at gøre mere af dét i livet du længes efter at foretage, og være mere ægte tilstede i din hverdag. Derfor hjælper vi dig med at identificere dine værdier og sammen sætter vi specifikke handlingsmål og giver dig redskaber til at håndtere de svære tanker og følelser, som begrænser dig i at leve det liv, som du drømmer om. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

De kærligste hilsner

Lærke, Vane Terapeuterne

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu