Mette Sewohl

Relationel psykoterapeut

Har du brug for at genfinde kontakten til dig selv?

Jeg skaber forandring og personlig udvikling gennem relationel psykoterapi til dig, der ønsker større indsigt og balance i dit liv.

Jeg ønsker at gøre en forskel for dig, der er et sted i livet med mistrivsel, smerte og et ønske om forandring.

Jeg tilbyder et trygt og nærværende rum, hvor du kan åbne dig op og være nysgerrig på din historie, adfærd og overbevisninger. Jeg møder dig dér, hvor du er - i alt det, der fylder for dig og det, der er svært og sårbart.

Ved at arbejde med tillid og kontakt, kan du få modet til igen at lytte til din egen indre stemme. Når du tør lytte indad og mærke dig selv igen, begynder du at skabe plads til nye muligheder. Jeg støtter dig hele vejen.

I mit eget liv har jeg selv været igennem flere store kriser med svære valg og følelsen af stor magtesløshed, sorg og usikkerhed.

Jeg har arbejdet med mennesker og relationer hele mit liv. Nysgerrighed for den enkeltes adfærd og en fintfølende fornemmelse for de mennesker, jeg er omkring, har givet mig en naturlighed og autencitet i samværet med andre.

Tarot & Terapi

Tarotkort er et intuitivt værktøj, som kan give indsigter i de ubevidste sider af dit sind. Tarot er et spejl af dit indre følelsesliv og er særlig effektivt, når du står et sted i dit liv, hvor du ønsker større selvindsigt, personlig udvikling og dybere kontakt til dig selv.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner og individuelle udviklingsforløb, hvor vi arbejder med Tarotkortene som et intuitivt værktøj til at skabe indsigt, forandring og større kontakt til dig selv.

Kig endelig ind på min hjemmeside for mere information:

www.intuitiveliving.dk

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu