Simone Pedersen

Coach - Online

Hos mig får du en pause fra hverdagen, hvor du får mulighed for at mærke, hvordan du har det. Sige dine tanker højt og få nye øjne på din situation. Mange af mine klienter kommer, fordi de mangler sparring og samtale med én, som ikke er deres kæreste, tætte relationer eller familie. I deres øjne har de ikke “store” problemer, men blot “små udfordringer” med fx people pleasing, overtænkning, at sige nej uden dårlig samvittighed, høje forventninger og at mærke sig selv.

Jeg afgør ikke, om noget problem er for stort eller for småt. Jeg tror på, at selvudvikling er for alle, og hvis du har noget der fylder, hvorfor ikke tage hånd om det, før det udvikler sig til noget slemt?

Min genizone er at se muligheder i de udfordringer, vi møder i livet. At finde det konstruktive og lære af vores oplevelser. Vi kommer aldrig til at undgå “tvivl”, “ego”, “frygt” eller svære situationer, tanker eller relationer - det handler om at acceptere, at livet ikke kun er sort/hvidt, men rummer mange nuancer.

Du bliver rustet til at møde livet og skabe balance.

Hos mig arbejder vi derfor på at skabe bevidsthed om, at du har muligheder, og at alt starter hos dig. Uanset om du møder udfordringer hos dig selv, i dit forhold, i dine relationer, på dit arbejde - så handler det om, hvad du kan gøre.

Dine tanker skaber dine følelser, som præger din adfærd og derudfra lever du dit liv.

Det er ikke fordi du skal have skylden for, at du synes noget er svært. Det er for at vise dig, at du aktivt kan vælge til og fra i dit liv og derved skabe dét liv, du ønsker.

Mine egne udfordringer har bl.a. været selvværdsproblemer i mine relationer, sår efter adoption, et psykisk voldeligt forhold, problemer med at mærke mig selv og sige fra. At finde en retning i livet, som var god for mig. I mange år troede jeg, at svarene jeg søgte efter og kærligheden jeg savnede skulle findes uden for mig. Det var først, da det gik op for mig, at det skulle komme indefra, at der begyndte at ske noget.

At forstå, at DU er hele forskellen er en gamechanger. Det starter hos og med dig.

I mit arbejde anvender jeg teknikker fra mine NLP coach certificeringer. Dette supplerer jeg med Human Design og min livserfaring.

Human Design er et bevidsthedsværktøj, som tilbyder ét perspektiv, der fortæller dig om, hvordan din energi fungerer, hvordan du tiltrækker muligheder og flow samt mærker efter med kroppen, når du skal vælge til og fra.

Jeg sammensætter sessionens indhold efter dit behov.

Du kan vælge mellem:

  • 1 session: 700 kr
  • 3 sessioner: 1990 kr
  • 5 sessioner: 3200 kr

1 session er 60 min og afholdes online via Google Meet (medmindre andet aftales)

Derudover kan du købe 1 session + 4 ugers sparring via voxer (en app hvori vi kan sende lydfilder og beskeder til hinanden): 5000 kr

Human Design læsning (pdf med 26 sider) + 1 session + lydfil med minipræsentation af dit design): 999 kr

Du er velkommen til at følge med på instagram: @spcoaching_dinlivsudvikling

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu