Ulla Hinge Thomsen

Parterapeut og sexolog

Har du svært ved at forstå, hvad din partner siger?

Føler du, at du taler for døve øren, selv om du forklarer tingene ligeud (igen og igen)?

Er I begge frustrerede, fordi I ikke føler jer set og hørt?

Alle parforhold oplever udfordringer og konflikter. Det er måden, I håndterer dem, der afgør, om forholdet er dejligt og meningsfuldt at være i. Misforståelser og dårlig kommunikation kan sætte sig som konflikter, skænderier, mgl. sexlyst og tvivl om, hvorvidt I vil videre sammen.

Jeg hjælper jer med at lære hinanden at kende på en ny måde, der kan give forståelse og dermed nyt liv til kærligheden og passionen. Vi finder sammen jeres underliggende mønstre og øver nye måder at være i forskellighederne på.

Du kan også komme alene, hvis du føler dig kørt fast i livet eller dine relationer.

Her er, hvad nogle af mine klienter har sagt efter et forløb:

"Ulla skaber et sted, hvor de usagte ting bliver vendt til goder og styrker i parforholdet." (Par i 40'erne)

"Hun skabte plads til os begge i forholdet og fik os til at se det bedste i vores partner. Vi oplevede nærmest at blive forelskede på ny." (Par i 40'erne)

"Vores forløb hos Ulla har hjulpet os enormt meget i forhold til at forstå hinanden og til at se hver vores rolle i vores forhold. Vi har det i dag meget bedre end inden vi kom hos Ulla. Blandt andet kommer vi hurtigere ud af små misforståelser." (Par i 30'erne)

Om mig:

Jeg er 51 år og er uddannet parterapeut og coach. Bag mig har jeg også to andre uddannelser, Cand. Mag. i sprogpsykologi og fagjournalist. Jeg er forfatter til seks bøger om bl.a. tilgivelse, sårbarhed og erotik. Privat er jeg kæreste til én, mor til to og mormor til en.

Jeg tror på, at vi alle har ansvaret for vores eget liv, og at det fineste vi kan gøre som mennesker er at tilbyde at gå ved siden af hinanden i både gode og svære tider. I min terapi har du/I ansvaret for dig/jer, mens jeg har det faglige ansvar og vil støtte dig eller jer så godt, jeg overhovedet kan. Jeg glæder mig til vores møde!

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu